Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search
Inhoudsopgave

EasyToys en Easly bundelen krachten voor een gezonde toekomst zonder soa’s

Inhoudsopgave

Seksueel genot zonder zorgen

EasyToys, een toonaangevende naam in de wereld van erotisch speelgoed, kondigt met trots haar samenwerking aan met Easly, de innovatieve ontwikkelaar van medische testen. Deze samenwerking is gericht op het bevorderen van seksuele gezondheid en welzijn door middel van betrouwbare en toegankelijke soa-testen. Door de Easly-soa-testen aan te bieden, willen we bijdragen aan een toekomst waarin seksuele vrijheid en veiligheid hand in hand gaan.

Soa-preventie voor iedereen

Met de nieuwe Easly-soa-testen in ons assortiment maakt EasyToys het gemakkelijker dan ooit voor klanten om hun seksuele gezondheid te controleren. De testen kunnen volledig anoniem en discreet thuis worden afgenomen, wat drempels verlaagt en de toegang tot gezondheidszorg verbetert.

Line 180

“Samen met Easly willen we soa’s de wereld uit helpen en mensen in staat stellen om volop te genieten van hun seksualiteit zonder zorgen,”

– Jeroen de Jong, CEO van Easly.

31% toename in Gonorroe gevallen
Roze telefoon

Medische gegevens en ontwikkelingen

De noodzaak voor effectieve soa-preventie is groter dan ooit. In 2023 lieten 4% meer mensen zich testen op soa’s bij Centra voor Seksuele Gezondheid (CSG) in Nederland dan in 2022. Het percentage positieve diagnoses bleef echter stabiel op 21%. De toename van gonorroegevallen met 31% benadrukt het belang van regelmatige testing. Chlamydia blijft de meest voorkomende soa, met in 2023 iets minder diagnoses (24.048) dan het voorgaande jaar. Syfilis-diagnoses zijn licht gestegen, en hoewel het aantal nieuwe hiv-diagnoses iets is gedaald, blijft het cruciaal om de juiste preventieve maatregelen te treffen.

Infographics SOAs

Cijfers die spreken

  • Chlamydia: In 2023 werden 24.048 diagnoses gesteld. Vrouwen bleven in 16,8% van de gevallen positief, terwijl het percentage voor heteroseksuele mannen 19,6% was.
  • Gonorroe: Het aantal diagnoses steeg aanzienlijk naar 13.853, met percentages van 4,1% bij vrouwen en 3,5% bij heteroseksuele mannen.
  • Syfilis: Er waren 1.693 diagnoses in 2023, met een stabiel percentage van 2,3% onder mannen die seks hebben met mannen (MSM).

Een gezamenlijke missie

Met deze samenwerking hopen EasyToys en Easly een wezenlijke bijdrage te leveren aan de volksgezondheid door soa’s vroegtijdig op te sporen en te behandelen. Door onze krachten te bundelen, zorgen we ervoor dat klanten zich veilig kunnen voelen in hun seksuele belevingen. Onze missie is simpel: het genot van de mens bevorderen zonder vervelende soa’s.

Vertrouwelijkheid en gemak

Vertrouwelijkheid en anonimiteit staan centraal in deze samenwerking. De uitslagen van de testen worden uitsluitend met de cliënt gedeeld, zonder dat persoonlijke gegevens worden gekoppeld aan de resultaten. Dit biedt niet alleen gemoedsrust, maar ook de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor eigen gezondheid.

Voor meer informatie over onze producten en diensten, bezoek:

Gerelateerde artikelen

Easly subscription
Easly subscription

Gezond blijven?

Ontvang elke twee weken onze e-mailnieuwsbrief met tips en trucs voor een gezond leven.